Skip links

Euleria Kari

Ajutăm profesioniștii să-și ajute pacienții.

1 1
Euleria -
Kari

Reabilitare la distanță, ușoară și accesibilă.

EULERIA KARI

Ce este Euleria - Kari?

Euleria Kari este un serviciu conceput pentru a urmări progresul pacienților de reabilitare atât în clinica cât și acasă. Este alcătuit dintr-un senzor purtabil pentru măsurarea mișcărilor pacientului, o aplicație dedicată pacientului și un sistem de management web pentru kinetoterapeut.

EULERIA KARI

O reabilitare mult
mai ușoară.

Euleria Kari a fost creată tocmai pentru a ajuta pacienții să finalizeze programe de reabilitare chiar și de la distanță , menținând monitorizarea profesionistului de reabilitare, asigurând continuitatea cu traseul de reabilitare în clinică.

Pentru a face față recuperării în urma accidentelor sau intervențiilor, profesionistul trebuie adesea să pregătească și să studieze trasee lungi de reabilitare. Unele dintre acestea vor fi efectuate în clinică, iar altele la domiciliu.

Multe studii au arătat că exercițiile efectuate independent și consecvent și acasă duc la îmbunătățirea calității și a vitezei de recuperare .

EULERIA KARI

Senzorul este purtat pe diferite segmente ale corpului pentru a monitoriza mișcările și oferă feedback în timp real asupra unghiurilor, echilibrului și repetițiilor .

EULERIA KARI

Pacientul trebuie doar să urmeze instrucțiunile in-app de pe tabletă pentru a fi ghidat pas cu pas în efectuarea exercițiilor, cu profesionistul care monitorizează confortabil rezultatele din software-ul de management web.

EULERIA KARI

Fiecare cale trebuie concepută ad-hoc de către profesionist în funcție de starea pacientului.

EULERIA KARI

Odată creată calea, Kari folosește tehnologia biofeedback și integrarea cu senzorul pentru a simplifica execuția exercițiilor și finalizarea sesiunii, motivând pacientul cu un mecanism eficient de gamificare (scoruri, insigne și premii).

EULERIA KARI

În ce condiții se recomandă Euloria Kari?

Kari este deosebit de eficient pentru reabilitare după proteze de genunchi și șold , dar și pentru reconstrucția LCA sau leziuni grave legate de complexul articulației gleznă-picior . Pentru fiecare tip de reabilitare, avem trasee specifice prestabilite cu peste 150 de exerciții diferite implementate în colaborare cu importante centre de cercetare europene.

Reabilitare ortopedică

Îmbunătățirea echilibrului

Leziuni sportive

Wellness Corporativ

Interesat de produs?

Euleria Kari este un serviciu conceput pentru a urmări progresul pacienților de reabilitare atât în clinica cât și acasă.

Website-ul nostru folosește cookies pentru a-ți oferi o experiență superbă. Nu stocăm date nenecesare.