Skip links

Desmotec Pininfarina

Desmotec Top este o selecție dotată cu caracteristici distinctive și soluții unice brevetate, create în parteneriat cu emblematica casă de design Pininfarina. Dispozitivele combină un aspect foarte atractiv cu ușurință în utilizare și versatilitate maximă.

1 1
Desmotec Pininfarina​

Desmotec Top este o selecție de dispozitive dotată cu caracteristici distinctive și soluții unice brevetate, create în parteneriat cu emblematica casă de design Pininfarina. Dispozitivele combină un aspect foarte atractiv cu ușurință în utilizare și versatilitate maximă.

DESMOTEC PININFARINA

Revoluție în antrenamente

Munca sinergică de excelență, dintre aceste două entitati, DESMOTEC si PININFARINA, a făcut posibilă reproiectarea și restilizarea a două dispozitive izoinerțiale care sunt total adaptabile, extrem de inovatoare și prezintă un stil emblematic: Dispozitivele D.PLUS și V.PLUS, care fac parte din liniile D.LINE, respectiv V.LINE.
Ideea care a inspirat versiunile restilizate ale acestor dispozitive este mișcarea - fără îndoială un ingredient cheie în structura genetică a Desmotec, dar și un element distinctiv al designului Pininfarina și conotațiile sale pe termen lung, privind viteza, sportivitatea și performanța de top.

Desmotec Pininfarina

Niciun antrenament nu mai poate fi ratat, vreodată.

Modele disponibile

D-Pininfarina este disponibil in două versiuni diferite pentru a oferi profesioniștilor cea mai bună soluție pentru nevoile lor.

D.Plus

Dispozitivul, potrivit în special pentru antrenamentele membrelor inferioare ale corpului și antrenamentele într-un lanț cinetic închis, este prevăzut cu mâner și scaun reglabil de siguranță, precum și cu un picior pentru a facilita accesul la echipament și pentru a-l face mai confortabil pentru utilizator. Dispozitivul este prevăzut cu celule de încărcare integrate, software D.Soft și tabletă pentru a monitoriza și stoca parametrii de putere, viteză, putere și echilibru.

Dimensiuni: 1,00 x 1,80 x 1,60 m
Greutatea și dimensiunile ambalajului: 1 cutie 2,00 x 1,10 x 0,90 m (250 kg)
Greutate: 200 kg
Alimentare tableta: 5 V – 2,6 A
Alimentarea dispozitivului (numai pentru încărcarea tabletei): 100 – 240 V 50/60 Hz
Forță de lucru maximă înregistrabilă: 600 kg
Putere de lucru: 0-4000 Watt

Accesorii: Inerțial set: 2 Small, 1 Medium, 2 Large,2 Pro Discks -Full body harness -Waist harness -Set of Replacement Lanyards with Spacer Template

V.Plus

Dispozitiv Pinifarina V Plus – dispozitiv din gama Desmotec Top Selection, conceput de cei mai buni designeri italieni. Dispozitivul pentru antrenament Pinifarina V.Plus este realizat din materiale de inalta calitate si finisat cu o atentie deosebita la detalii.

Caracteristici tehnice

  • Dimensiunea dispozitivului: 0,40 x 0,60 x 2,30 m;
  • Greutatea si dimensiunile ambalajului: 1 cutie 0,75 x 1,30 x 1,34 m (150 kg);
  • Greutatea dispozitivului: 75 kg;
  • Alimentare tableta: 5 V – 2,6 A;
  • Alimentarea dispozitivului (numai pentru incarcarea tabletei): 100 – 240 V 50/60 Hz;
  • Forta de lucru maxima inregistrabila: 200 kg;
  • Putere de lucru: 0-4000 Watt

Accesorii: Set inertial: 1 Small, 1 Medium, 1 Large, 2 Pro Discks; Centura; Ham pentru glezna; Maner scurt; Maner lung; Maner dublu; Coarda Pi-V.Line cu distantier.

DESMOTEC PININFARINA

Interesat de produse?

Website-ul nostru folosește cookies pentru a-ți oferi o experiență superbă. Nu stocăm date nenecesare.