Skip links

Euleria Link

euleria link

elementul principal al experientiei euleria

Euleria link este sistemul de gestionare a soluțiilor Euleria dedicat practicienților, care permite planificarea și monitorizarea la timp și obiectiv a tuturor activităților pacienților.

Datele principale, programarea și personalizarea exercițiilor, monitorizarea, chat-urile, apelurile video, alertele, notificările, rapoartele și multe altele, toate acestea sunt disponibile din confortul propriului PC sau a stației de lucru dedicate.

intregul ecosistem euleria conectat

euleria Link permite gestionarea tuturor soluțiilor Euleria printr-un portal web convenabil care se conectează la întregul ecosistem euleria.

euleria lab

euleria move

euleria link

euleria home

euleria mylink

registru de pacienti

Euleria Link îți permite să înregistrezi dosarele pacienților și să le actualizezi cu date clinice, note și fișiere media în conformitate deplină cu reglementările actuale privind securitatea și confidențialitatea datelor (GDPR – Regulamentul 2016/679).

creare de programe customizate

Cu Euleria Link este posibil să planifici și să atribui programe de exerciții de efectuat atât în clinică, cu soluțiile Euleria Lab și Euleria Move, cât și acasă, cu soluțiile Euleria Home și Euleria MyLink.

Baza de date a exercițiilor disponibile este în continuă expansiune și permite crearea de protocoale pentru mai multe domenii de aplicare: ortopedie, neurologie, vârsta a treia, sport și cardiologie.

Fiecare exercițiu poate fi personalizat în mod semnificativ de către practician pentru a se potrivi nevoilor pacientului individual.​

monitorizarea rezultatelor

Toate rezultatele activităților efectuate cu soluțiile Euleria, de la clinică la domiciliu, sunt colectate și făcute imediat disponibile pe Euleria Link.

Detaliile activităților individuale (exerciții, evaluări, chestionare și scală clinică, apeluri video și conversații) sunt vizibile pe tab-ul pacientului, permițând monitorizarea obiectivă și în timp util a progresului în timp.

chestionare si scale clinice

Cu Euleria Link, practicianul poate trimite chestionare și scale clinice validate pacienților, înregistrând și arhivând toate răspunsurile într-o secțiune dedicată convenabilă, mereu disponibilă în istoricul pacientului.

video call-uri si chat

Din Euleria Link, practicianul programează și efectuează apeluri video cu pacienții, în timpul cărora pot înregistra imagini video și pot lua notițe care sunt stocate în istoricul pacientului.

În plus, datorită chat-ului integrat, ei rămân în legătură cu pacienții care au descărcat Euleria MyLink pe smartphone-urile lor.

rapoarte

Cu Euleria Link, practicianul poate trimite chestionare și scale clinice validate pacienților, înregistrând și arhivând toate răspunsurile într-o secțiune dedicată convenabilă, mereu disponibilă în istoricul pacientului.

euleria control station

workstation-ul dedicat pentru urmarirea pacientilor remote

Workstation-ul Euleria este soluția all-in-one proiectată de Euleria pentru a permite profesioniștilor să aibă într-un singur loc tot ceea ce au nevoie pentru a gestiona și urmări pacienții în mod remot.

Un PC dedicat, două monitoare montate pe un braț practic pentru economisirea spațiului, camere web, căști și microfon permit gestionarea și monitorizarea pacienților în timp real de la distanță, facilitând teleconsultările, evaluările oportune și urmărirea pacienților în timpul antrenamentului.

Website-ul nostru folosește cookies pentru a-ți oferi o experiență superbă. Nu stocăm date nenecesare.