Skip links

Nubis

Inovatie mondiala in fizioterapie

1 1
Nubis Physio

Soluția ideală pentru recuperare după antrenament și competiții

NUBIS PHYSIO​

Nubis Recovery

Fotoliul de recuperare Nubis Recovery este un fotoliu pneumatic, extrem de ușor și portabil, creat pentru sportivi, cluburi sportive și unități de recuperare sportivă. Designul său inovator (înregistrat la EUIPO) permite utilizatorilor o poziție optimă pentru a beneficia de o recuperare rapidă, în combinație cu alte dispozitive de recuperare. Forma, materialul și suprafața moale păstrează același confort în timp, pentru a beneficia de o recuperare mai rapidă la sesiunile de antrenament sau competiție. 

NUBIS PHYSIO

Recuperare completă

Fotoliul de recuperare Nubis Recovery este ideal pentru a menține confortul sportivilor în timp ce se recupereaza după antrenament și competiții, permițându-le o poziție confortabilă pentru recuperarea musculară de lungă durată, în combinație cu dispozitive pneumatice de compresie, cum ar fi pantalonii de compresie, cizme de compresie sau manșoanele compresive pentru braț. Fotoliul de recuperare Nubis Recovery este, de asemenea, extrem de util și compatibil cu dispozitivele de masaj percusive, fiind ideal pentru menținerea confortului sportivului în timpul automasajului, relaxării musculare, tratamentului și reactivării acestuia.

NUBIS PHYSIO

De ce Nubis Physio?

Nubis Pro este o masă de masaj de dimensiune completa, extrem de durabilă, ambalată într-un rucsac prevăzut cu roți, pentru un transport facil.

Dacă ați încercat vreodată să transportați o masa traditionala de terapie pe portbagajul unei masini, să mergeți o distanță lungă cu o masă de masaj pe umăr, atunci stiți cu siguranță cât de dureros și de incomod poate fi. Din cauza greutății lor mari și a volumului deloc de neglijat, este o adevărată povară să transporți o masă tradițională de masaj. Soluția este NUBIS PRO, o masa de masaj extrem de portabilă și rezistentă. 

Website-ul nostru folosește cookies pentru a-ți oferi o experiență superbă. Nu stocăm date nenecesare.