Skip links

BFR-TRAINING DE MAD-UP

MAD-UP Pro oferă profesioniștilor din domeniul sănătății și sportului, o practică sigură și individualizată a restricției fluxului sanguin pentru prevenirea și gestionarea deficitelor musculare. Deși BFR Training - sau KAATSU Training - s-a dovedit științific de mult timp că promovează creșterea musculară, metoda avea nevoie de mai multă siguranță pentru utilizator pentru a se adapta la contextul medical de întărire musculară și recuperare eficientă. MAD-UP a dezvoltat un dispozitiv hardware inovator capabil să personalizeze o sesiune de BFR Training într-un mod optim și sigur. Fiabilitatea și confortul au fost dezvoltate pentru a oferi acum o metodă eficientă de îngrijire, recuperare și performanță.

1 1

MAD-UP PRO

Deși BFR Training - sau KAATSU Training - s-a dovedit științific de mult timp că promovează creșterea musculară, metoda avea nevoie de mai multă siguranță pentru utilizator pentru a se adapta la contextul medical de întărire musculară și recuperare eficientă.

MAD-UP a dezvoltat un dispozitiv hardware inovator capabil să personalizeze o sesiune de BFR Training într-un mod optim și sigur.

Fiabilitatea și confortul au fost dezvoltate pentru a oferi acum o metodă eficientă de îngrijire, recuperare și performanță

Analiza datelor


Pentru o practică în siguranță MAD-UP identifică nivelul de presiune al membrului și îl adaptează pentru fiecare utilizator, fiind astfel o practică sigură, confortabilă și eficientă.

Accesorii


Tubul de reglare al presiunii este disponibil în diferite dimensiuni, în timp ce lățimea manșetei este proiectată pentru confort și siguranță maximă. Materialele și accesoriile sunt ușor de dezinfectat și reutilizat.

Protocoale de lucru


Deoarece MAD-UP își dorește să se adreseze tuturor, protocoalele de lucru sunt actualizate în mod regulat și integrate în sistem.

Tehnologie brevetată

Tehnologia patentată MAD-UP Pro vă permite să reglați presiunea aplicată membrelor prin intermediul manșetelor.

În timpul unei ședințe presiunea este reglată în timp real și este sincronizată cu mișcarea și contracția musculară.

Evoluția utilizatorului este continuu analizată și luată în considerare.


Ușor de utilizat


MAD-UP Pro este proiectat ingenios pentru o experiență ușoară și intuitivă. Cu un design ergonomic și interfață simplă, este atât la îndemâna terapeutului, cât și a pacientului. Doar cu câteva atingeri și un singur buton, veți putea profita de toate funcțiile sale inteligente. Simplu de configurat, ușor de utilizat - acest aparat va deveni rapid indispensabil pentru îngrijire, recuperare și performanță.

MAD-UP PRO

Interesat de produs?

Website-ul nostru folosește cookies pentru a-ți oferi o experiență superbă. Nu stocăm date nenecesare.